Als Network Engineer (junior/medior/senior) help jij klanten met het creëren van stabiele en veilige netwerken. Jij weet alles over switches en firewalls en bent een probleemoplosser pur sang. De klant ervaart jouw inzet als een positieve bijdrage en om een optimale klanttevredenheid te realiseren, combineer je hard werken met vooral slim werken.
Je krijgt de mogelijkheid om, in dienst van KIOTA, verschillende finance opdrachten voor diverse klanten uit te voeren. De opdrachten worden met je afgestemd, zodat deze bij je passen en in lijn liggen met jouw leercurve en ambities. In een relatief korte tijd kun je veel ervaring opdoen en leren van verschillende collega’s en experts. Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal en je zal zowel persoonlijk als professioneel gecoacht worden.

Afhankelijk van de opdracht zullen de taken onder meer het volgende omvatten:
creëren van een stabiele netwerkomgeving door regelmatig controles uit te voeren en indien nodig te vernieuwen
adviseren van klanten
samenwerken met Externe stakeholders en interne teams om projecten af te ronden.
identificeren en oplossen van netwerkproblemen

Onze verwachtingen

Als Network Engineer heb je minimaal HBO/WO werk- en denkniveau, ben je 32-40 uur beschikbaar en heb je een professionele houding. Je bent Cisco CCNP of vergelijkbaar gecertificeerd  en hebt kennis van firewalling.
Verder beschik je over sterke sociale vaardigheden t.b.v. probleemanalyses, uitdagen van gesprekspartners en adviseren van klanten over oplossingsrichtingen (dit punt is van toepassing op medior & senior sollicitanten).

Wat je van ons mag verwachten

Wanneer je bij ons aan de slag gaat, kom je terecht bij een jong en dynamisch bedrijf met een open, informele en sociale sfeer. Hierdoor zal je je snel thuis voelen. Binnen KIOTA ben je de architect van je eigen carrière. Je mag van ons verwachten dat we je te allen tijde coachen, ondersteunen en faciliteren waar dat nodig is, maar dat we jou verantwoordelijk houden voor je werkgeluk en ontwikkeling. Het opleidingsbudget is ongelimiteerd, met als voorwaarde is dat de opleiding(en) en cursus(sen) relevant moeten zijn. Tevens kan je bij jouw collega’s terecht, als je (vakinhoudelijk) wilt sparren. Bij KIOTA zien we mogelijkheden, we zijn dan ook altijd bereid om mee te denken.

Hoewel je als consultant veel op opdracht zal zijn, ben je erg belangrijk voor ons. Vandaar dat we veel activiteiten organiseren om de binding met KIOTA en collega’s te houden. Denk hierbij aan teamuitjes, borrels, sportevenementen etc. Daarnaast ben je altijd welkom op een van onze kantoren of in het restaurant onder ons kantoor in Beek om te werken, bij te praten of voor een drankje. De activiteiten zijn op vrijblijvende basis, maar we vieren onze successen graag samen en vinden het gezellig als jij erbij bent!

Op basis van jouw ervaring en kennis ontvang je een salaris tussen €3.500 - €6.000+ en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:
Leaseauto met tankpas (optioneel, meegenomen in salarisrange)
26 vakantiedagen
Diverse bonussen
Opleidingsvergoeding
Pensioenregeling

We're always looking for talent and partners. Let's connect.

Eindhoven

Hurksestraat 29-51
5652 AH Eindhoven
Nederland

Beek

Brugstraat 2
6191 KC Beek
Nederland
©2024 KIOTA - Alle rechten voorbehouden
Website by Creamy Concepts
crossmenu