De thuishaven van KIOTA

KIOTA betekent ‘thuishaven’. Een naam die goed bij ons past. Professionals die voor ons werken ervaren KIOTA als een solide basis voor hun professionele ontwikkeling. Of het nu gaat om een tijdelijke of langdurige opdracht; wij staan voor je klaar met advies, coaching en begeleiding. En als het tijd is voor de volgende stap in je carrière helpen wij je weer vooruit.

KIOTA is onderdeel van een groep bedrijven, hierdoor is er een enorm diversiteit aan kennis en netwerk aanwezig.

Vogelvlucht naar succes

KIOTA werkt voor toonaangevende nationale en internationale bedrijven in de regio Noord-Brabant en Limburg. Onze klanten zijn vaak innovatieve koplopers; topwerkgevers waar je tijdens projecten de kans krijgt om het beste uit jezelf te halen.
Door ons uitgebreide netwerk en kennis van de markt is KIOTA in staat om jouw maximale potentieel te realiseren.

Join the team

Cijfers over KIOTA

57

aantal medewerkers

46
%

groei in medewerkers in 2022

90
%

van de medewerkers heeft een vast contract

Investeren in mensen

KIOTA investeert volop in het ontwikkelen van mensen zodat jij persoonlijk en vakinhoudelijk kunt blijven groeien. Voor de carrièreontwikkeling van onze consultants hebben wij de KIOTA Academy opgericht. Daarin bieden wij doelgerichte opleidingen, trainingen en workshops. Bijvoorbeeld om je technische kennis op peil te houden of je professionele vaardigheden aan te scherpen. Op verzoek bieden wij ook coaching en begeleiding bij je carrièreontwikkeling. Voor starters hebben wij een speciaal programma dat jou in drie jaar opleidt tot een volwaardig consultant. KIOTA heeft een onbeperkt opleidingsbudget.
Ontwikkel met ons mee

Got you curious?

Let’s meet

We're always looking for talent and partners. Let's connect.

Eindhoven

Hurksestraat 29-51
5652 AH Eindhoven
Nederland

Beek

Brugstraat 2
6191 KC Beek
Nederland
©2024 KIOTA - Alle rechten voorbehouden
Website by Creamy Concepts
crossmenu