Kiota TLS

TLS staat voor Temporay Labour Services, oftewel tijdelijk ondersteuning bij arbeidsdiensten. KIOTA TLS B.V. is speciaal opgestart om naast onze Financiële en IT diensten ook klanten te kunnen helpen met het tijdelijk verlonen van medewerkers of freelancers. KIOTA TLS kenmerkt zich door de agile way of working, onze flexibiliteit en klantgerichtheid.
Lees verder

De juiste mensen 
op de juiste plek

Kiota TLS biedt een uitgebreide reeks diensten aan om te voldoen aan de behoeften van haar klanten, waaronder het verlonen van ZZP’ers of freelancers, uitzendmogelijkheden en payroll-oplossingen. Met deze drie essentiële services kunnen klanten rekenen op een betrouwbare en efficiënte ondersteuning bij hun personeelsbeheer, zodat zij zich kunnen richten op hun kernactiviteiten.
Contact opnemen

Onze diensten

Verlonen ZZP of freelance

Wilt u gebruik maken van de diensten van een ZZP’er of freelancer, maar liever niet hoeven te verdiepen in de wetgeving, betalingen en de administratieve verplichtingen? Dan kan KIOTA TLS dit gehele proces voor u uit handen nemen, waardoor uw organisatie zich kan bezighouden met de core business. Voor meer informatie vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op.

Uitzenden

Wilt u veel flexibiliteit, weinig risico, maar toch gebruik maken van personeel? Dan kan uitzenden voor u heel interessant zijn. De wetgeving met betrekking tot uitzenden verandert bijna jaarlijks en is daardoor complex. KIOTA TLS kan u inhoudelijk helpen met het toepassen van de wetgeving, alsmede met het werven en verlonen van uitzendkrachten. Voor meer informatie vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op.

Payrolling

Wilt u de voordelen van payroll in uw bedrijf ervaren? Bij payroll heeft u de controle over het wervingsproces en profiteert u van kostenefficiëntie, terwijl wij de volledige administratieve rompslomp voor u afhandelen. Dit omvat onder andere afdrachten aan pensioenfondsen, de Belastingdienst en het UWV. Bovendien biedt payroll u de flexibiliteit om in de toekomst payrollmedewerkers rechtstreeks in dienst te nemen, als u dat wenst. Voor meer informatie vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op.

KIOTA in vogelvlucht

Kiota TLS is onderdeel van KIOTA. Een consultancy bedrijf actief in de vakgebieden Finance (Accounting en Controlling) & IT. KIOTA ontzorgt bedrijven en zet ontbrekende kennis in op deze vakgebieden.
Lees meer

Interesse in onze diensten?

Heeft u nog vragen? Of wilt u vrijblijvend een gesprek met ons over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons via onderstaande gegevens of maak gebruik van het contactformulier.

We're always looking for talent and partners. Let's connect.

Eindhoven

Hurksestraat 29-51
5652 AH Eindhoven
Nederland

Beek

Brugstraat 2
6191 KC Beek
Nederland
©2024 KIOTA TLS - Alle rechten voorbehouden
Onderdeel van KIOTA Consultancy
Website by Creamy Concepts
crossmenu